YouTube Facebook Joc Responsabil RO EN ES
top image
Una dintre cele mai importante companii producătoare de jocuri de noroc din România s-a născut în 1993, în inima Transilvaniei, din dorinţa de a crea produse competitive pentru piaţa autohtonă.

Acum, la o distanţă de 23 de ani, BAUM numără peste 700 de angajaţi şi este un etalon al calităţii şi seriozităţii pe piaţa românească a jocurilor de noroc, indiferent că vorbim despre producţie de sloturi sau jackpoturi ori de operare în cele 36 de săli de jocuri proprii.

BAUM priveşte spre viitor, inovaţia fiind unul dintre ţelurile de la care nu a abdicat niciodată. Astfel, primordială a fost, în toţi aceşti ani, dezvoltarea de noi produse şi securitatea operării acestora.

Mai mult, experienţa acumulată a dus, în 2008, la apariţia primului multigame Dracula's Games, un real succes atât pe plan naţional cât şi internaţional. Reputaţia BAUM a dus produsele noastre pe diverse continente, iar sălile de jocuri şi cazinourile din întreaga lume beneficiază de cele mai noi sloturi BAUM GAMES.

Cele nouă versiuni ale multigame-ului dezvoltate până în prezent se bucură de un mare succes în rândul jucătorilor, dar şi a operatorilor de săli de jocuri, fiind unele dintre cele mai căutate sloturi.

BAUM este singura companie autohtonă producătoare de hardware şi de software pentru sloturi şi exportatoare într-o mulţime de ţări din întreaga lume. Dealtfel, este printre puţinii producători români, dacă nu singurii, care deţin clasificări internaţionale ca BMM sau GLI.

An de an suntem prezenţi la cele mai importante târguri şi expoziţii ale industriei de profil, promovând produse româneşti de calitate.

Viitorul va aduce noi versiuni ale multigame-ul Dracula's Games şi, la fel ca până acum, o mulţime de inovaţii în domeniul jocurilor de noroc şi al sistemelor jackpot.

Experiența noastră în operarea sălilor de jocuri proprii ne-a condus la înțelegerea dorințelor jucătorilor, iar în consecință vom lansa cât de curând platforma de jocuri online BaumBet.ro. Website-ul va pune la dispoziția jucătorilor o modalitate de joc sigură, privată și interactivă. Pe website vor fi disponibile atât cele mai iubite jocuri Dracula's Games cât și jocuri de renume internațional de la furnizorii NetEnt, Betsoft, etc.

De asemenea, oferim spre încorporare jocurile Dracula's Games pentru clienții care vor să își dezvolte un website de jocuri online, creând astfel o afecere online sustenabilă. Clienții care deja operează săli de jocuri își pot extinde aria de acoperire și în online, având în vedere că dețin o bază de date a jucătorilor din locații proprii.
BaumBet.ro vine cu o varietate de produse și servicii:
- Portofoliu de până la 15 jocuri
- Tehnologie (platformă, jocuri, mize)
- Servicii (marketing, CRM, suport, detecția fraudei)
- Management

Strategia companiei este de a satisface toate cerinţele clienţilor şi partenerilor săi printr-o gamă largă de echipamente de ultimă oră şi servicii de calitate. Dealtfel, BAUM se mândreşte cu timpul scurt de răspuns al departamentului de service, acolo unde întodeauna o echipă de profesionişti în domeniu îţi răspunde pe loc şi te ajută în cel mai scurt timp. Datorită acestei strategii de business, BAUM este una dintre cele mai apreciate companii din gaming-ul românesc.