YouTube Facebook Joc Responsabil RO EN ES
Politica de Confidentialitate
Baum Srl respectă drepturile utilizatorilor săi online, oferă un mediu sigur şi asigură confidenţialitatea datelor personale în conformitate cu legislaţia specifică. Această Politică de Confidenţialitate se aplică pentru orice referire făcută la adresa Baum Srl incluzând sălile de joc Baum Games.

Baum Srl colectează informaţii într-o bază voluntară. Datele personale pe care le veţi furniza către Baum Srl vor fi folosite pentru a vă informa în legatură cu introducerea de către Baum Srl a unor noi produse, servicii, oportunităţi, promoţii, evenimente şi oferte speciale. De asemenea, datele Dumneavoastră vor fi folosite pentru activităţi interne de marketing precum segmentare şi targetare în funcţie de diferite criterii, astfel încât să adaptăm cât mai bine ofertele noastre la preferinţele clienţilor noştri.

Baum Srl oferă clienţilor posibilitatea de a controla informaţiile personale pe care le colectează. Aveţi opţiunea de a solicita încetarea primirii de comunicări din partea Baum Srl.

Baum Srl vă asigură că toate informaţiile colectate sunt păstrate în siguranţă şi în forma lor originală. Accesul la informaţiile personale este strict controlat. Compania ia toate măsurile necesare pentru a asigura siguranţa informaţiilor Dumneavoastră personale.

Baum Srl este înregistrată ca operator de date cu caracter personal sub Nr. 29007, în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Conform legii, accesul în sălile de jocuri Baum Games este permis numai persoanelor care au împlinit 18 ani.

Consimţământ

Prin furnizarea informaţiilor personale ale Dumneavoastră şi înregistrarea pe site-ul nostru sau prin logare, în cazul în care deja aveţi un cont, sunteţi implicit de acord cu politica noastră de confidenţialitate şi permiteţi companiei Baum Srl să proceseze şi să dezvăluie datele dumneavoastră personale în scopurile mai sus menţionate. În cazul în care doriţi să schimbaţi, modificaţi, adăugaţi datele dumneavoastră personale în relaţie cu comunicarea de marketing a companiei sau în diferite circumstanţe în care folosirea datelor Dumneavoastră ar putea cauza neplăceri sau în alte circumstanţe prevazute de lege, vă rugăm să ne anuntaţi în scris prin email. Datele de contact sunt înscrise la secţiunea „Contact”, care se regăseşte pe pagina principală a site-ului.